Монтаж-Демонтаж и доставка на дограма

3
Монтаж - Домонтаж на дограма
Монтаж - Домонтаж на дограма

Предлагаме Ви доставка , демонтаж и монтаж на:

1 PVC и алуминиева дограма с различни характеристики според предназначението им. Продуктите с които работим са на Aluplast, KMG и Altest. Според броя на камерите и вида стъклопакет , зависи и тяхната топло и шумоизолационни показатели и енергийна ефективност. Важно е да отбележим и тяхната неподатливост на атмосферни условия. Камерата е броят въздушни кухини между вътрешната и външната стена на профила, тоест колко на брой прегради има. Ако е една, означава, че профилът е двукамерен, ако са две – трикамерен и т. н.

Стъклопакетът е конструкция от две или повече стъкла, между които има въздушно пространство, образувано от различни по размер дистанционери и затворено херметично.

2.Стандартни и нестандартни форми на дограмата и голяма гама от цветове.
3.Комарници-на панти, ролетни и статични.
4.Външни щори- алуминиеви и PVC.
5.Вътрешни щори-хоризонтални алуминиеви и вертикални платови.
6.Фото щори -С тях разкрасявате вътрешния интериор на дома си и опцийте на картини са неограничени. Можете да си изберете всякакви картини, пейзажи ,дори и ваши снимки които да бъдат изобразени на щората. Няма никакви ограничения, изисква се само въображение.
7. Гаражни и охранителни ролетки
8 Вътрешни и външни первази
9.ПВЦ , алуминиеви, интериорни и блиндирани врати
10.Вътрешни и външни парапети
11. Ремонт на дограма

Правим безплатни огледи и консултации. Можем да Ви дадем и цена без оглед. Ще са ни нужни размер, цвят, вид на дограмата , камери и стъклопакет. За повече информация можете да ни се обадите на посоченият телефон ,да ни пишете в сайта или на фейсбук страницата.

Съвет
Винаги възлагайте строителната услуга/и на един изпълнител за да избегнете допълнителни затруднения, нередности и да можете да търсите отговорност само от него при евентуални неизпълнения. Изпълнителят се задължава да Ви осигури професионален екип работещи заедно майстори в различните етапи на вашият ремонт.
За нас ще бъде удоволствие да ремонтираме вашият дом. Благодарим Ви!

Търсите професионални услуги?

Ние ще се погрижим професионално за боядисването на вашия дом или офис!