Ние предлагаме качествени услуги

НАПЪЛНО ДОСТЪПНИ И ЕФИКАСНИ

Фирмата се състои от голям екип професионалисти в отделните области на строителния бизнес. Може да се похвалим със солидно натрупан опит, както в страната, така и в чужбина. Ние имаме нужните качества и техника за да се справим с всякакви предизвикателства. Голяма част от нашият екип поддържа обекти и в Лондон. Една от основните цели на фирмата е да пренесем натрупаният опит и новости и на родна земя.

Дейността с която се занимаваме е строително-ремонтна, демонтаж и монтаж на дограма, хамалски услуги и доставка. За момента тя се разпростира на територията на гр. София и областта с цел разрастване. Вижте нашите цени за различните услуги.

Качеството на работа за нас е основен принцип, който поставяме на първо място. Ние се стараем всеки член на нашият екип да получава нужното уважение и възнаграждение за да развива уменията си и обича това което върши. Така създадохме успешен механизъм, с който гарантираме качество на работа. Повече за нашите принципи и работа.

Точността и коректността също са много важни принципи в нашата професия. Всеки клиент си има планове от които зависят важни събития в живота му и ние ще се погрижим всичко да върви според плановете Ви.

За повече информация можете да ни се обадите на посоченият телефон 0877 244 330, да ни пишете на e-mail: [email protected] или на Facebook страницата ни ,,Моят ремонт‘‘

Ние от фирма ,,Моят ремонт‘‘ БГ ЕООД сме готови да изпълним вашите поръчки.