Ние предлагаме качествени услуги

НАПЪЛНО ДОСТЪПНИ И ЕФИКАСНИ

Фирмата се състои от голям екип професионалисти в отделните области на строителния бизнес. Може да се похвалим със солидно натрупан опит, както в страната, така и в чужбина. Ние имаме нужните качества и техника за да се справим с всякакви предизвикателства. Голяма част от нашият екип поддържа обекти и в Лондон. Една от основните цели на фирмата е да пренесем натрупаният опит и новости и на родна земя.
Дейността с която се занимаваме е строително-ремонтна, демонтаж и монтаж на дограма, хамалски услуги и доставка. За момента тя се разпростира на територията на гр. София и областта с цел разрастване.

Качеството на работа за нас е основен принцип, който поставяме на първо място. Ние се стараем всеки член на нашият екип да получава нужното уважение и възнаграждение за да развива уменията си и обича това което върши. Така създадохме успешен механизъм, с който гарантираме качество на работа.
Точността и коректността също са много важни принципи в нашата професия. Всеки клиент си има планове от които зависят важни събития в живота му и ние ще се погрижим всичко да върви според плановете, Ви.

Правим безплатни огледи и консултации. За повече информация можете да ни се обадите на посоченият телефон 0877 244 330, да ни пишете на e-mail: moyatremont@gmail.com или на Facebook страницата ни ,,Моят ремонт‘‘

Ние от фирма ,,Моят ремонт‘‘ ООД сме готови да изпълним вашите поръчки.

Професионализъм и Коректност

From exhaust fan assessment to reviewing attic space and cleaning refrigerator coils to give you a safe life.

7 дни в седмицата

If you are in emergency situation, please do not worry. We provide 24/7 service. Whenever you call, we service you.

Достъпни цени

We do more than a renovation service- we check for glitches that need attention to keep you safe and save your money.

Готови ли сте за ремонт?

Очакваме вашите запитвания, на които ще отговорим мигновено. Извършваме безплатен оглед.