Замазка

замазка
замазка

Замазките допринасят за създаването на равна и здрава основа за подово покритие. Ние Ви предлагаме няколко вида замазка, според зависи от разликата в нивата на пода, който ще изравняваме. Подходяща при по-голяма разлика в нивата (над 2 см. денивелация) е циментовата и циментово-армирана замазка. При армираната, подът може да се топлоизолира , звукоизолира или и двете заедно, като задължително се полага специална мрежа.

За добра топлоизолация може да ви предложим фибран или каменна вата , а за звукоизолация UPGREI 8. Ако възнамерявате да монтирате паркет или ламинат, хубаво е да изчакате поне три седмици след изграждането на пода с циментова замазка. Задължително измерете и влажността на замазката преди това.

За разлики до 2 см. в нивата подходяща е саморазливна подова замазка. Тя осигурява идеална основа за подова настилка , като различни видове мокети, паркети и пвц настилки.

Винаги възлагайте строителната услуга/и на един изпълнител за да избегнете допълнителни затруднения, нередности и да можете да търсите отговорност само от него при евентуални неизпълнения. Изпълнителят се задължава да Ви осигури професионален екип работещи заедно майстори в различните етапи на вашият ремонт.

За нас ще бъде удоволствие да ремонтираме вашият дом. Благодарим Ви!