Замазка

Замазка
Замазка
Замазка

Замазките допринасят за създаването на равна и здрава основа за подово покритие. Ние Ви предлагаме няколко вида замазка, според зависи от разликата в нивата на пода, който ще изравняваме. Подходяща при по-голяма разлика в нивата (над 2 см. денивелация) е циментовата замазка и циментово-армирана замазка. При армираната замазка подът може да се топлоизолира , звукоизолира или и двете заедно, като задължително се полага специална мрежа.

За добра топлоизолация може да ви предложим фибран или каменна вата , а за звукоизолация UPGREI 8. Ако възнамерявате да монтирате паркет или ламинат, хубаво е да изчакате поне три седмици след изграждането на пода с циментова замазка. Задължително измерете и влажността на замазката преди това.

За разлики до 2 см. в нивата подходяща е саморазливна подова замазка. Тя осигурява идеална основа за подова настилка , като различни видове мокети, паркети и пвц настилки.

Винаги възлагайте строителната услуга/и на един изпълнител за да избегнете допълнителни затруднения, нередности и да можете да търсите отговорност само от него при евентуални неизпълнения. Изпълнителят се задължава да Ви осигури професионален екип работещи заедно майстори в различните етапи на вашият ремонт.

За нас ще бъде удоволствие да ремонтираме вашият дом. Благодарим Ви!

Търсите професионални услуги?

Ние ще се погрижим професионално за замазката на вашия дом или офис!