Зидария

Зидария
Зидария
Зидария

Много от нашите клиенти все още предпочитат зидарията за изграждането на стени и отвори, поради своята стабилност и голяма гаранция за дълъг живот.
Съществуват различни видове тухли и блокове за различните предназначение. Ние от фирма‚ ‘‘Моят ремонт‘‘ ООД
Ви предлагаме зидария с тухли четворки, единички, газобетон и бетонни блокове.
Много е важно при стандартната зидария започването на реда. От това зависи и правилната нивелация в по-нататъшния процес на работа.

1. Тухлите единички (единичен керамичен блок)
Напълно подходящи за зидане на носещи и преградни стени подложени на по-голям натиск и якост. Притежават плътна структура с висока устойчивост. Много е важно и качеството на тухлата , зависещо от глината и технологията и за приготвяне и самото и изпичане.

2. Тухли четворки (четворен керамичен блок)
Напълно подходящи за зидане на външни носещи и преградни стени. Прилагат се при строежа на всякакъв вид сгради – жилищни, индустриални, и други.

3. Газобетон (итонг)
Газобетонът представлява лек клетъчен бетон – смес на пясък, цимент, вар, вода и алуминиев прах, подложени на действието на високо налягане и нагряване в автоклави. Съчетанието им голям размер и лекота ,допринася за бързото строене с тях. За това са и най-предпочитани за зидане , но това не означава и най-подходящи. Трябва да се разграничава кога е подходящо и кога не да се зида с итонг. За всеки казус се препоръчва, различно решение. Газобетонът притежава и много добри топлоизолационни свойства. Българският газобетон се предлага в два класа: за носещи стени – B5, и за неносещи – B2,5.

Съвет
Винаги възлагайте строителната услуга/и на един изпълнител за да избегнете допълнителни затруднения, нередности и да можете да търсите отговорност само от него при евентуални неизпълнения. Изпълнителят се задължава да Ви осигури професионален екип работещи заедно майстори в различните етапи на вашият ремонт.

За нас ще бъде удоволствие да ремонтираме вашият дом. Благодарим Ви!

Търсите професионални услуги?

Ние ще се погрижим професионално за зидарията на вашия дом или офис!